Om oss

Välkommen till Tyresta Måleri – din guide i bygg- och målarvärlden. Vi är en passionerad skara som brinner för färg, form och funktion i allt från mindre renoveringsprojekt till stora byggnadsverk. Vår blogg är till för dig som söker inspiration, praktiska tips och professionella råd inom allt som rör måleri och bygg.

Här på Tyresta Måleri tror vi på kraften i detaljer. Ett väl utfört målararbete kan förvandla vilket rum som helst till en oas och lyfta fram de unika egenskaperna hos ett hem. Vi delar med oss av vår omfattande erfarenhet och kunskap genom lärorika inlägg, steg-för-steg guider och inspirerande transformationsberättelser.

Vårt team består av erfarna målare och byggexperter som inte bara följer de senaste trenderna inom design och teknik, utan också värnar om hållbarhet och kvalitet. Vi är här för att hjälpa dig att navigera i den ibland komplicerade världen av renovering och design, och för att erbjuda en källa till inspiration och kunskap.

Tack för att du besöker Tyresta Måleri. Vi ser fram emot att vara en del av din nästa projektresa, oavsett om det är att välja den perfekta nyansen av blått till ditt sovrum eller att genomföra en fullständig omvandling av ditt kök. Låt oss tillsammans skapa vackra och hållbara miljöer att leva i.